ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φάληρο: Έπεσε οροφή λεωφορείου με 40 επιβάτες

Σε λεωφορείο που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής.

Φάληρο: Έπεσε οροφή λεωφορείου με 40 επιβάτες

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο Φάληρο όταν ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής λεωφορείου έπεσε στο έδαφος. Το λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα είχε περίπου 40 επιβάτες, όταν έγινε το ατύχημα.

«Ήμουν στο λεωφορείο, το συμβάν έγινε στις 08:50. Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Γυρίσαμε πίσω και είδαμε ένα μεγάλο κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει στο διάδρομο. Το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο και ήταν όλοι καθιστοί. Ευτυχώς που δεν υπήρχαν όρθιοι», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην τηλεόραση του Alpha.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι»" />Tlive». " />

Πηγή: Newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.