ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

Όλα όσα δήλωσε η έμπειρη λίμπερο του Παναθηναϊκού, μετά τη λήξη του ημιτελικού κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Ρόγκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

Η Πένυ Ρόγκα, επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανένα ενόψει του αυριανού τελικού, ενώ τόνισε πως οι «πράσινες» έπαιξαν πολύ καλά κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης.

Αναλυτικά όσα είπε η Πένυ Ρόγκα:

«Είναι χαμόγελο προσδοκίας και χαράς. Ανυπομονώ να παίξω αυτό το F4. Hρθα από ένα χειρουργείο ρουτίνας, είχα άγχος για το αν μπορώ να βοηθήσω. Νομίζω τα πήγα καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένες. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή.

Όλα τα στοιχεία έχουν τη σημασία τους στο ματς. Όταν έχουμε καλή υποδοχή έχουμε και ηρεμία. Το τρίπτυχο σερβίς-μπλοκ-άμυνα μας πάει καλά αυτό το καιρό. Όλα χρειάζονται.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νομίζω δεν παίζει ρόλο που ηττηθήκαμε στη σεζόν από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν, σέβεται όλες τις ομάδες. Από την πρώτη έως την τελευταία. Κάθε ήττα είναι μεγάλο μάθημα, μαθαίνουμε από αυτές. Έχουμε γυρίσει σελίδα, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και θα δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε αύριο».

Πράσινες», ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.