ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Μπετσίροβιτς!

Ο Σάνι Μπετσίροβοτς κάθισε δίπλα στον πάγκο για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και είναι έτοιμος να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Μπετσίροβιτς!

Ο άλλοτε παίκτης του «τριφυλλιού» (2006-2008) όχι μόνο ήρθε στην Ελλάδα, αλλά θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι απέναντι στους Σέρβους δίπλα από τον πάγκο της ομάδας.

Ουσιαστικά, ο Μπετσίροβιτς αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, παίρνοντας τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη και θα χτίσει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Μπετσίροβιτς εργάζεται ως τζένεραλ μάνατζερ της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.