ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Πρέπει να παίζουμε συνέχεια όπως σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο – Δεν έχω να πω κάτι για τον Μπέικον»

Όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου. Η ατάκα για τον Μπέικον και τα επόμενα ματς.

Σερέλης: «Πρέπει να παίζουμε συνέχεια όπως σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο - Δεν έχω να πω κάτι για τον Μπέικον»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» παράλληλα, στάθηκε στην καλή αγωνιστική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έπαιξαν πολύ σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε και το έχω πει από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Και το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι θα πάρουμε το παιχνίδι από την άμυνα.  Δεχθήκαμε 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός ήταν και ο λόγος που φτάσαμε στη νίκη».

Για τη διαφορά ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια ξεμαρκάριστα σουτ αλλά και τα χάσαμε και αυτός μας έκανε διστακτικούς. Και σταματήσαμε να παίζουμε και άμυνα, δεν ήμασταν δυναμικοί. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά είναι ότι τα σουτ μπαίνουν όταν είσαι δυναμικός στην άμυνα. Βγάζεις άμυνες και έχεις αυτοπεποίθηση και στο σουτ. Αυτό ήταν το κλειδί. Βγάλαμε άμυνες, πήραμε αυτοπεποίθηση και βάλαμε κάποια σουτ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ολυμπιακό: «Έχουμε τον ΠΑΟΚ και τη Βιλερμπάν τώρα, ο Ολυμπιακός είναι μετά από 10 μέρες. Όταν ήμουν στην προηγούμενη προηγούμενη ομάδα μπορούσα να δω ένα παιχνίδι μετά από 10 μέρες, τώρα έχουμε προπόνηση αύριο. Δεν πρέπει να υπάρχει αντίδραση, πρεπει αυτή να είναι η δράση. Έτσι πρέπει να παίζει η ομάδα. Μέχρι τώρα σε όλα τα ματς έχουμε αντιδράσει και σήμερα η αντίδραση είχε συνέχεια. Αλλά το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να είναι το πρώτο και ακόμα καλύτερο».

Για τον Μπέικον: «Για τον Μπέικον δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, όπως και όλοι οι παίκτες δεν έχουνε παίξει ένα ματς, έτσι δεν έπαιξε κι αυτός και αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και ο μόνος δρόμος να κερδίζουμε είναι να παίζουμε όπως στο δεύτερο. Δεν υπάρχει κάτι για τον Μπέικον και δεν υποβαθμίζω κάτι. Πρέπει να μιλήσουμε για τα παιδιά που έχουν παίξει. Δεν είπα ότι είμαι δικαιωμένος ή κάτι τέτοιο».

Για τον Μαντζούκα: «Ο Μαντζούκας παίζει σέντερ αναγκαστικά και όλα τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν στον Παναθηναϊκό και ο,τι τους ζητηθεί πρέπει να είναι 100% έτοιμοι να το κάνουν. Για μένα αυτό ήταν  πρόβλημα. Όλοι έχουν διάθεση και προσπαθούν και δεν είναι ένα ματς αλλά η Ελλάδα και η Ευρώπη. Όλοι κάνουν λάθη και ο Μαντζούκας έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι και έπαιξε 2 λεπτά. Δεν είναι κακό να έχεις μια κακή εμφάνιση. Εγώ πιστεύω όλους τους παίκτες και θέλω το καλύτερο. Δεν είναι η θέση που θέλω να παίξει ο Μαντζούκας, αλλά εκεί χρειάζεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...