ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει να ολοκληρώσει με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια

Οι «πράσινες» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τα προβλήματα που υπήρξαν λόγω κορωνϊού, που έφεραν και την αναβολή του αγώνα. Το παιχνίδι είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο το «τριφύλλι» θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στα Play Offs.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός στην πρώτη φάση των Play Offs θα αναμετρηθεί με την Ελευθερία Μοσχάτου, όντας 2-0 μπροστά στις νίκες, αφού οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας. Ο νικητής κρίνεται στις τρεις νίκες.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι Ξενικάκης, Παπαγερίδης και Παπαγεωργίου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...