ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ, αλλά με Βέρμπιτς η αποστολή για Ατρόμητο

Ο Μπερνάρ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ για πρώτη φορά μετά από δύο ματς συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ, αλλά με Βέρμπιτς η αποστολή για Ατρόμητο

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ολοκλήρωσε το τριφύλλι.

Εκτός έμεινε τόσο ο τιμωρημένος Σένκεφελντ όσο και ο Μπερνάρ, που θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει ο Σάρλια και μάλιστα αναμενεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή: 

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19.00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Δεν προπονήθηκε ο Μπερνάρ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Ο Σένκεφελντ έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.