ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη στο Περιστέρι και την επιστροφή στην κορυφή

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:00, Novasports Priime) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη στο Περιστέρι και την επιστροφή στην κορυφή

Την νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος πιθανή απώλεια της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα αναζητήσει απόψε στις 19:00 (Νοvasports Prime) ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του φετινή πορεία στην κανονική διάρκεια εξαργυρώνοντας και τις πειστικές εμφανίσεις που τον έφεραν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας. Το “τριφύλλι” βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς και συγκομιδή 18 νίκες 4 ισοπαλίες και τρεις ήττες, απέχοντας έναν βαθμό από την ΑΕΚ, ενώ προέρχεται από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-0 στη Λεωφόρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής βρίσκονται ο τιμωρημένος Σένκεφελντ που αναγκαστικά θα εκτίσει την ποινή του, αλλά και ο Μπερνάρ ο οποίος υποβλήθηκε μέσοβδόμαδα σε επέμβαση για τον κολικό νεφρού που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που επανήλθε πλήρως από το τον τραυματισμό του.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, ο Κώτσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουάνκαρ στο αριστερό ενώ στα στόπερ θα αγωνιστούν οι Μάγκνουσον και Σάρλια. Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν θα είναι η πιθανή τριάδα στον άξονα, ενώ στην επίθεση πίσω από τον Σπόραρ, θα κινούνται ο Μαντσίνο δεξιά και ο Παλάσιος αριστερά.

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 2-0 στη Λεωφόρο με γκολ των Ιωαννίδη και Μάγκνουσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...