ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πρόβα» τελικών Λιγκ Καπ στην Κηφισιά

Την τελευταία του αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια της Volley League δίνει σήμερα (17:00, EPTFLIX Sports) ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κηφισιά.

Παναθηναϊκός: «Πρόβα» τελικών Λιγκ Καπ στην Κηφισιά

Την Κηφισιά αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 στο “Ζηρίνειο” ο Παναθηναϊκός για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Volley League.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, θα τερματίσει ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας καθώς μετρά 37 βαθμούς με ρεκόρ 13-4. Οι “πράσινοι” αναζητούν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, ώστε να χτίσουν την ψυχολογία τους ενόψει και των δύο τελικών με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” όπου θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Σε 35 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 22-13 νίκες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές θα είναι οι Γεροθόδωρος και Μουλά.

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε επικρατήσει στο κλειστό του Αγίου Θωμά 3-2 σετ.

Πράσινοι»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.