ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Κέρδισε την ομάδα με την απόφαση για Μπέικον ο Σερέλης»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, τόσο για την αποδέσμευση του Άντριους, όσο καικαι για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Μπέικον, από τον ρεπόρτερ της ομάδας, Γιώργο Πετρίδη.

Πετρίδης: «Κέρδισε την ομάδα με την απόφαση για Μπέικον ο Σερέλης»

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικά στο ζήτημα που έχει προκύψει με το πειθαρχικό παράπτωμα του Ντουέιν Μπέικον, τονίζοντας πως ο Χρήστος Σερέλης κέρδισε την ομάδα μετά την απόφασή του να αφήσει τον Αμερικανό εκτός αποστολής με τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας σαφές σε όλους πως ο σύλλογος είναι πάνω από πρόσωπα.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο κόουτς τον υπολογίζει κανονικά. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του παίκτη…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, μίλησε και για το θέμα με την αποδέσμευση του Άντριους και για το ποιος εκ των Γκριγκόνις ή Τόμας θα πάρουν τη θέση ξένου στο ρόστερ ενόψει και των πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Τέλος, στάθηκε και στους τραυματίες Γκουντάιτις και Αγραβάνη, τονίζοντας πως αμφότεροι πάνε καλύτερα και στόχος είναι να προλάβουν το ματς με Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.