ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοκ στην Τουρκία: Πούλμαν ομάδας ανατράπηκε-Δύο παίκτες σε κρίσιμη κατάσταση

Το πούλμαν της Αλάνια Κεστέλσπορ ανατράπηκε όταν γυρνούσε μετά από αγώνα με την Όφσπορ, με τους τραυματίες να ανέρχονται στους 14 εκ των οποίων δυο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σοκ στην Τουρκία: Πούλμαν ομάδας ανατράπηκε-Δύο παίκτες σε κρίσιμη κατάσταση

Η Αλάνια Κεστέλσπορ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Τουρκίας, μετά από τον αγώνα με την Όφσπορ είχε τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα το πούλμαν ανατράπηκε, με τους τραυματίες να ανέρχονται στους 14 εκ των οποίων οι δυο να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Αλάνια Λεβέντ Ουγούρ ανέφερε για το πούλμαν: «Σύρθηκε στο έδαφος για 100 μέτρα», ενώ η ομάδα σε ανακοίνωση που έβγαλε έγραψε:

«Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μας είχε ένα ατύχημα και ο προπονητής μας, ο βοηθός του και 13 παίκτες τραυματίστηκαν στο ατύχημα. Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής και ξεκίνησε η νοσηλεία τους. Ένας από τους παίκτες μας μεταφέρθηκε στην Ιατρική Σχολή της Αττάλειας για χειρουργική επέμβαση και ένας άλλος παίκτης χειρουργήθηκε στο ALKU Training and Research Hospital». Ο προπονητής της ομάδας, Τσάντας Σέρτζεντ, δήλωσε: «Είμαστε ακόμα σε σοκ. Είναι ευλογία από τον Θεό που δεν χάσαμε τη ζωή μας σε αυτό το ατύχημα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.