ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καταιγίδα» ο Παναθηναϊκός – Έκλεισε με νίκη τη regular season!

Με νίκη και εντυπωσιακή εμφάνιση, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την regular season για την Volley League ανδρών, με το «τριφύλλι» να περνάει «αέρα» (3-0) από την έδρα της Κηφισιάς.

«Καταιγίδα» ο Παναθηναϊκός - Έκλεισε με νίκη τη regular season!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια της Volley League ανδρών ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας εκτός έδρας της Κηφισιάς με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Χρόνο συμμετοχής στους Βασίλη Κωστόπουλο και Αχιλλέα Μπάση έδωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος χρησιμοποίησε στο τέλος του τρίτου σετ τον Άγγελο Μάρκου και τον Βασίλη Σερεμέτη.

Το ματς

Από την αρχή του πρώτου σετ ο Παναθηναϊκός ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση και αυτό τον βοήθησε να «χτίσει» από νωρίς μία μικρή διαφορά (1-3), την οποία διατήρησε και στη συνέχεια (10-12), παρόλο που η Κηφισιά στο μεσοδιάστημα είχε καταφέρει να ισοφαρίσει.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μπλοκ των «πρασίνων» ήταν αρκετά λειτουργικό βάζοντας τους «πράσινους» μπροστά για πρώτη φορά με +3 (11-14). Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθεία του πρώτου σετ προηγούμενος με 16-20 και δεν δυσκολεύτηκε με τον Ερνάντες να κάνει το 18-25, «βάφοντας» πράσινο το πρώτο σετ.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ ήταν ακόμα καλύτερο, αφού οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 0-3. Το μπλοκ των «πρασίνων» έμοιαζε απροσπέλαστο με αποτέλεσμα να έρθει το 5-11 και το πρώτο τάιμ άουτ από την πλευρά της Κηφισιάς και του Κώστα Χριστοφιδέλη.

Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός κυριαρχώντας στο παρκέ του Ζηρίνειου προηγήθηκε με 15-20 και έκανε το 2-0 στα σετ επικρατώντας με 18-25.

Στο τρίτο σετ ο Κωστόπουλος πέρασε στη θέση του Κόβαρ που έπαιρνε ανάσες από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Όπως στα προηγούμενα δύο σετ, έτσι και στο τρίτο ο Παναθηναϊκός μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ με μικρή διαφορά (2-4), για να πάει ο Ερνάντες στο σερβίς και με δύο σερί άσσους να διαμορφώσει το 6-10.

Το «τριφύλλι» είχε βάλει το νερό στο αυλάκι για να πάρει την «καθαρή» νίκη. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 9-16 και συνεχίζοντας να σερβίρουν εξαιρετικά έφτασαν στο 10-23, ύστερα από πέντε άσσους του Φράγκου σε έξι σερβίς! Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίτο σετ με 11-25 και τη νίκη με 0-3 σετ.

Τα σετ: 18-25, 18-25, 11-25.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.