ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φουλάρει για την άνοδο ο Παναθηναϊκός – Συνέτριψε με 11 γκολ τη Μύκονο!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ποδοσφαίρου γυναικών, επικρατώντας με 11-1 της Μυκόνου.

Φουλάρει για την άνοδο ο Παναθηναϊκός - Συνέτριψε με 11 γκολ τη Μύκονο!

Οι «πράσινες» πρόσθεσαν ακόμη ένα «τρίποντο» στη βαθμολογία που τις φέρνει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 14’ (1-0) με γκολ της Ντζάνη και 4’ αργότερα η Μπριάνα έκανε το 2-0. Λίγο πριν το ημίχρονο (37’) η Μύκονος μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μισό οι αθλήτριες του κόουτς Χαραλαμπίδη ανέβασαν στροφές και μέσα στα πρώτα 4’ είχαν διαμορφώσει το 4-1 με γκολ από τις Δεσπολλάρη (46’) και Γιαννούλα (49’).

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι το 60’ ο Παναθηναϊκός είχε «καθαρίσει» το ματς με τρία ακόμη γκολ από τις Νταρζάνου (56’), Δεσπολλάρη (58’) και Ντζάνη (59’) για το 7-1. Τη διαφορά διεύρυναν κατά 4 ακόμη τέρματα η Λόγου (62’), η Σιαφαρίκα (70’) και η Ντζάνη (75’ & 80’) για το τελικό 11-1.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Κουκουλοπούλου, Κοκοτσάκη, Ντζάνη, Δημητρίου, Τσιρούλη, Γρηγοροπούλου, Μπριάνα, Καμαριανού, Δεσπολλάρη, Πετροπούλου, Νταρζάνου. Έπαιξαν και οι Δούλη, Δέλιου, Σιαφαρίκα, Λόγου και Ζιώγα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.