Ερασιτέχνης

Φουλάρει για την άνοδο ο Παναθηναϊκός – Συνέτριψε με 11 γκολ τη Μύκονο!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ποδοσφαίρου γυναικών, επικρατώντας με 11-1 της Μυκόνου.

Οι «πράσινες» πρόσθεσαν ακόμη ένα «τρίποντο» στη βαθμολογία που τις φέρνει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 14’ (1-0) με γκολ της Ντζάνη και 4’ αργότερα η Μπριάνα έκανε το 2-0. Λίγο πριν το ημίχρονο (37’) η Μύκονος μείωσε σε 2-1.

Στο δεύτερο μισό οι αθλήτριες του κόουτς Χαραλαμπίδη ανέβασαν στροφές και μέσα στα πρώτα 4’ είχαν διαμορφώσει το 4-1 με γκολ από τις Δεσπολλάρη (46’) και Γιαννούλα (49’).

Μέχρι το 60’ ο Παναθηναϊκός είχε «καθαρίσει» το ματς με τρία ακόμη γκολ από τις Νταρζάνου (56’), Δεσπολλάρη (58’) και Ντζάνη (59’) για το 7-1. Τη διαφορά διεύρυναν κατά 4 ακόμη τέρματα η Λόγου (62’), η Σιαφαρίκα (70’) και η Ντζάνη (75’ & 80’) για το τελικό 11-1.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Κουκουλοπούλου, Κοκοτσάκη, Ντζάνη, Δημητρίου, Τσιρούλη, Γρηγοροπούλου, Μπριάνα, Καμαριανού, Δεσπολλάρη, Πετροπούλου, Νταρζάνου. Έπαιξαν και οι Δούλη, Δέλιου, Σιαφαρίκα, Λόγου και Ζιώγα.

Exit mobile version