ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια είμαστε πρώτοι – Τρομερά ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στα πλέι οφ»

Όλα όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια είμαστε πρώτοι - Τρομερά ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στα πλέι οφ»

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλυσε τη σπουδαιότητα της νίκης του Παναθηναϊκού με 2-0 στην έδρα του Ατρόμητου και επισήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον που θα δείξουν τα πλέι οφ για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για εμάς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Δίκαια είμαστε πρώτοι με την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν. Δε σημαίνει τίποτα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα play off το πρωτάθλημα».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Μετά τη διακοπή δε μου άρεσε ο ρυθμός μας. Στην επανάληψη αγωνιστήκαμε καλά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είχαμε δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε, η θέση που είμαστε τώρα μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για κάτι μετά από πολλά χρόνια».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.