ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπανός σε ανθρώπους Παναθηναϊκού: «Μακάρι να πάρετε το πρωτάθλημα – Είστε μάγκες που κερδίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, ευχήθηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, να κερδίσουν το πρωτάθλημα ενώ σημείωσε ότι είναι μάγκες που κερδίζουν τα παιχνίδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σπανός σε ανθρώπους Παναθηναϊκού: «Μακάρι να πάρετε το πρωτάθλημα - Είστε μάγκες που κερδίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη στην έδρα του Ατρομήτου και έτσι ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όντας πρώτος και στο +2 από την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, ευχήθηκε στους πράσινους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ενώ εξήρε το γεγονός ότι κερδίζουν τα ματς στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Σας ευχόμαστε να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί εκτός από καλή ομάδα είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο”.

Ο κ. Σπανός εκτίμησε το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν τα επεισόδια των οπαδών του Ατρομήτου στο 10ο λεπτό του αγώνα προκειμένου να πάρουν το ματς χωρίς να αγωνιστούν, αλλά έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συνεχιστεί το ματς δίχως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.