ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Με Φωτάρα αποκαταστάθηκε η τάξη στην κορυφή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 2-0 και την αποκατάσταση της τάξης στην κορυφή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με Φωτάρα αποκαταστάθηκε η τάξη στην κορυφή!

Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι το δίκαιο. Ο Παναθηναϊκός να πάρει το φετινό πρωτάθλημα και να αφήσει τους άλλους να λένε ότι είναι Μπαρτσελόνες και Ρεάλ. Με ταπεινότητα και με την γνωστή σίγουρη απόδοση ο Παναθηναϊκός έφθασε τους 61 βαθμούς, όσους είχε πέρυσι σε 36 παιχνίδια και με πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη αποκαταστάθηκε η τάξη στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα συνολικά στο πρωτάθλημα και η πιο ταπεινή χωρίς να βγάζει ίχνος έπαρσης σε αντίθεση με τους άλλους. Στο Περιστέρι έγινε ότι έχει γίνει στα περισσότερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τις μικρομεσαίες ομάδες. Πήγε, ήταν συγκεντρωμένος, κυριάρχησε, κέρδισε. Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, που πέτυχε μία γκολάρα τοπ κλάσης επιθετικού, κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εδώ και καιρό τον Αϊτόρ, χθες δεν είχε Μπερνάρ και Σπόραρ. Ε και τι έγινε; Μπήκε μέσα το έπαιξε το ματς στο γήπεδο και κέρδισε. Θα μπορούσε να επιδιώξει να το πάρει στα χαρτιά όταν στο 10 μπήκαν οπαδοί του Ατρομήτου στο γήπεδο, διέκοψαν το παιχνίδι για μισή ώρα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ. Θέλει να κερδίζει στο γήπεδο και αυτό έκανε και χθες, για αυτό και ο Σπανός μετά το ματς έδωσε συγχαρητήρια. Όταν έβλεπε να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν λίγο καιρό κατάλαβε και ο ίδιος ότι είναι διαφορετικό να είσαι Παναθηναϊκός. Να μην επιδιώκεις να πάρεις στο ματς στα χαρτιά, για την είσοδο οπαδών του Ατρομήτου στο γήπεδο, αλλά να το παίζεις στο γήπεδο.

Η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαντσίνι και τον Ιωαννίδη, αλλά στο δεύτερο μπήκε, πίεσε και το τελείωσε το παιχνίδι μέσα σε 15 λεπτά με δύο γκολ του Ιωαννίδη, που πέρυσι άκουσε τα μύρια όσα, αλλά και πέρυσι και φέτος δίνει απαντήσεις στο γήπεδο και αποδεικνύει, γιατί ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε τρίτο επιθετικό πίσω από Σπόραρ και Φώτη. Διότι είναι και οι δύο βασικότατοι επιθετικοί και πολύ καλοί.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια και τώρα χρειάζεται στήριξη από όλους, για να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Θα δοθεί μεγάλη μάχη για δύο μήνες έχουν μείνει δέκα τελικοί και όλος ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα σε Γιοβάνοβιτς και ομάδα, που μας κάνουν περήφανους.

Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ, οε, οε, οε.

*Το +2 και το + 5 δεν είναι μεγάλες διαφορές, αλλά είναι διαφορές, που αν βοηθήσει και το πρόγραμμα μπορεί στο τέλος να σε στέψουν πρωταθλητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.