ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέλος στα σενάρια – Οριστικό: Τότε θα γίνουν οι εκλογές

Τα σενάρια για τις εκλογές έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, με έμμεσο τρόπο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε το πρωί της Πέμπτης αποκλειστικά για τα Τέμπη.

Τέλος στα σενάρια - Οριστικό: Τότε θα γίνουν οι εκλογές

Τα σενάρια για τις εκλογές έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, με έμμεσο τρόπο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε το πρωί της Πέμπτης αποκλειστικά για τα Τέμπη.

Η αναφορά ότι θα υπάρξει πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες δείχνει ότι οι κάλπες δεν θα στηθούν στη χώρα μας τον Απρίλιο, όπως ήταν τα αρχικά σχέδια της κυβέρνησης πριν την τραγωδία στα Τέμπη. Έτσι, οι εκλογές πηγαίνουν για τέλη Μαΐου, με πιθανότερη ημερομηνία την 21η του μεθεπόμενου μήνα.

Ακόμη, την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την οικονομική στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που ανέλαβε την ευθύνη για την τραγωδία στα Τέμπη και τόνισε ότι «όλοι φταίμε», ζήτησε όλοι να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλης της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο, τις ανακοινώσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού θα μπορούσε να τις κάνει και νωρίτερα η κυβέρνηση αλλά στόχος τους δεν είναι να αλλάξουν την ατζέντα.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.