ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «O καλύτερος Παναθηναϊκός της τελευταίας πενταετίας»

Ως τον καλύτερο Παναθηναϊκό της τελευταίας πενταετίας χαρακτήρισε τον φετινό, ο Κώστας Κατσουράνης.

Κατσουράνης: «O καλύτερος Παναθηναϊκός της τελευταίας πενταετίας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην μέσος του “τριφυλλιού” για τη φετινή πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Κρατάμε τα γκολ του Ιωαννίδη. Δεν έχω δει πάρα πολύ το ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός τελειώνει την κανονική διάρκεια πρώτος, μπαίνει στα Stoiximan Super League Playoffs με 2 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, 5 από τον Ολυμπιακό και 7 από τον ΠΑΟΚ.

Προσπαθεί, γιατί είναι δύσκολο το γκολ, να φτιάξει τις ευκαιρίες για να πετυχαίνει κάποια γκολ. Θέλει βελτίωση δημιουργικά, δεν μιλάω μόνο για αυτό το παιχνίδι. Έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο που προσπαθεί να βοηθήσει ο Κουρμπέλης δημιουργικά, πατάει περιοχή. Αυτό είναι καλό, πολύ καλό. Έδωσε γκολ, θα δώσει και στο μέλλον.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Θα παίξει σφιχτά, δεν θα δώσει χώρους στον αντίπαλο. Θα πρεσάρει ψηλά. Είναι ανταγωνιστικός και είναι ένα από τα πρώτα 3 φαβορί για το Πρωτάθλημα. Για μένα είναι 3 οι διεκδικητές. Όχι φαβορί, λάθος. Είναι αυτός που είναι πρώτος και έχει ένα μικρό προβάδισμα. Θα εξαρτηθούν πάρα πολλά και από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός της τελευταίας 5ετίας. Δεν είναι ποιοτικά ο χειρότερος Ολυμπιακός. Όταν έχεις τον Χάμες, τον Φορτούνη, τον Μπιέλ, τον Βαλμπουενά, ε δεν είναι ο χειρότερος. Οργανωτικά είναι τα λάθη του. Είναι κοντά τους γιατί ο Παναθηναϊκός χτίζει κάτι δεύτερη χρονιά και η ΑΕΚ για 7 μήνες. Λογικό είναι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.