ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έκανε άλμα φέτος, έχει προοπτική ο Παναθηναϊκός -Δικαίωση Γιοβάνοβιτς και διοίκησης»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε τον απολογισμό της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, καταγράφοντας την πρόοδο του Παναθηναϊκού και τα επιτεύγματά του και μίλησε για τα playoffs.

Νικολογιάννης: «Έκανε άλμα φέτος, έχει προοπτική ο Παναθηναϊκός -Δικαίωση Γιοβάνοβιτς και διοίκησης»

Τεράστια βήματα μπροστά έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας το… ταμείο για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

«Έχει κάνει άλμα ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στο +19 από πέρυσι, έχει όσους βαθμούς είχε πέρυσι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Επίσης, έχει τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, την καλύτερη άμυνα, τις περισσότερες νίκες, μαζί με την ΑΕΚ. Είναι ένα επίτευγμα, από εκεί που πέρυσι πάλευε να βγει Ευρώπη, φέτος να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν ξέρω πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν, αυτό που ξέρω είναι ότι ομάδα, προπονητής και παίκτες έχουν κερδίσει με το σπαθί της τη στήριξη του κόσμου. Έχει μέλλον και προοπτική ο Παναθηναϊκός. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δικαιωθεί στο 100% με αυτό που έχει χτίσει. Μαζί έχει δικαιωθεί και η διοίκηση, που έδωσε χρήματα και έφερε παίκτες αξίας, ανεξάρτητα αν έχουν βγει ή όχι. Είναι η πιο ταπεινή ομάδα από τους τέσσερις που είναι την κορυφή παρότι ήταν πρώτη στις 23 από τις 26 αγωνιστικές. Πρέπει στα πλέι οφ να κοιτάζει κάθε αγωνιστική αν μπορεί να κρατήσει έστω και αυτό το μικρό προβάδισμα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το ματς στο Περιστέρι πήγε όπως όλα σχεδόν του β’ γύρου, αφού το «τριφύλλι» το πήρε «σβηστά», παρά το κακό του ξεκίνημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Κουρμπέλης ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού πολύ καλός και χαρακτήρισε τον Ιωαννίδη παίκτη-αποκάλυψη, καθώς έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Σάρλια θα κάνει σήμερα εξετάσεις αλλά δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.