ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Βασιλαράς: «Πρώτοι και καλύτεροι, πάμε ως το τέλος»

Το σχόλιο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Βασιλαρά , για την πρόοδό της ομάδας, αλλά και για τη συνέχεια στη Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός-Βασιλαράς: «Πρώτοι και καλύτεροι, πάμε ως το τέλος»

Την πορεία του Παναθηναϊκού αλλά και την εξέλιξη της ομάδας τον τελευταίο ένα χρόνο σχολίασε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς.

“Ένα χρόνο μετά. Στο ΙΔΙΟ γήπεδο. Από τους 42 πόντους στους 61. Από πέμπτοι… πρώτοι. Και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Να τα λέμε κι αυτά. Και θα τα πούμε και τα υπόλοιπα. Στο χορτάρι. ΕΚΕΙ που ήταν, είναι και θα είναι ο καθρέφτης. Πάμε γερά. Πάμε ως το τέλος. Πάμε ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ… “

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolas VasiLaras ☘️ (@niko_laras)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...