ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλο ρόλο το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό – Θα δώσει γκολ ο Κλεϊνχέισλερ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί προτιμάει, υπό προϋποθέσεις, τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των playoffs και εξέφρασε την πίστη ότι ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλο ρόλο το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό – Θα δώσει γκολ ο Κλεϊνχέισλερ»

Η σειρά των παιχνιδιών στο επικείμενο «μίνι πρωτάθλημα» θα είναι καθοριστική για την έκβασή τους και την πορεία του Παναθηναϊκού, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού αλλά και των υπολοίπων στα πλέι οφ. Πέρυσι πήρε 19 βαθμούς και κάτι ανάλογο είναι δύσκολο να γίνει φέτος, γιατί είναι πιο κοντά οι ομάδες και μεγαλύτερος ο στόχος. Θα το προσπαθήσει με τη δύναμη και της Λεωφόρου. Εάν είναι να μην αντιμετωπίσει κάποιον από τους Άρη-Βόλο την πρώτη αγωνιστική, δεν θα ήταν άσχημο να παίξει με τον Ολυμπιακό εντός έδρας, πάντως. Μετά από μια μεγάλη νίκη, όπως αυτή επί της ΑΕΚ, οι ομάδες χαλαρώνουν ενώ θα έχει και προβλήματα με απουσίες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην τρομερή βελτίωση τόσο του «τριφυλλιού» συνολικά, όσο και του Ιωαννίδη μεμονωμένα από την περυσινή χρονιά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα δίκαια στην κορυφή έχοντας μια σταθερή πορεία, με εξαίρεση τις επτά πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου.

Ερωτηθείς για την απόδοση του Κλεϊνχέισλερ, ο Νικολογιάννης τόνισε πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους «πράσινους», αλλά θέλει παιχνίδια, ενώ πιστεύει ότι θα δώσει βοήθειες και γκολ στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.