ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέμπη: Για αυτό ξέσπασε η μεγάλη φωτιά μετά τη σύγκρουση

Νέα στοιχεία για τη φωτιά που ξέσπασε μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που η χώρα θρηνεί 57 νεκρούς και τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν αναπάντητα.

Τέμπη: Για αυτό ξέσπασε η μεγάλη φωτιά μετά τη σύγκρουση

Σύμφωνα με τον Κώστα Λακαφώση, μηχανολόγο και αεροναυπηγό μηχανικό, δεν δικαιολογούνται τόσο υψηλές θερμοκρασίες, όσο έχει γίνει γνωστό ότι αναπτύχθηκαν, σε ηλεκτροκίνητο τρένο.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το ηλεκτρικό τόξο που δημιουργήθηκε από την έκρηξη.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.