ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα highlights της ήττας από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός: Τα highlights της ήττας από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Vid)

Την τρίτη του ήττα στην Basket League γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είδε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 81-73 για την 18η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη δίχως ενέργεια στην άμυνα και με πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση επέτρεψαν στους γηπεδούχους να είναι μέσα στη διεκδίκηση της νίκης και εν τέλει να την κατακτήσουν.

14 λάθη για 20 ασίστ ήταν η αναλογία των «πρασίνων», που είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Ντουέιν Μπέικον με 16 πόντους. 14 πόντους πρόσθεσε ο Ματέους Πονίτκα και 12 ο Γιώργος Παπαγάννης, που είχε και 8 ριμπάουντ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...