ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δύσκολο το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα playoffs – Αθόρυβος MVP ο Ιωαννίδης»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Νικολογιάννης: «Δύσκολο το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα playoffs - Αθόρυβος MVP ο Ιωαννίδης»

Στο δύσκολο πρόγραμμα, που έχει ο Παναθηναϊκός στα playoffs της Stoiximan Super League, αλλά και στην ξεχωριστή παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ στάθηκε o Τάσος Νικολογιάννης.

O ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε ότι ο 24χρονος φορ είναι φανερά βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Είναι ο ”αθόρυβος” MVP του Παναθηναϊκού ο Ιωαννίδης τη φετινή σεζόν. Τα τέρματά του φέτος είναι γκολ-βαθμοί και δικαιώνει τη διοίκηση και τον Γιοβάνοβιτς, που αρνήθηκαν την πρόταση της ομάδας από το MLS πέρυσι. Πιστεύουν σε αυτόν και είναι η αιτία, που ο Γιοβάνοβιτς δεν πήγε για άλλο φορ τον Ιανουάριο».

Στη συνέχεια ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα playoffs της Stoiximan Super League: «Δεν είναι καλό το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Είναι αρκετά δύσκολο και πιστεύω ότι είναι κακό, που θα παίξει τη δεδομένη στιγμή με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Είναι λαβωμένη από την ήττα στο ντέρμπι και θα ψάξει αντίδραση. Ωστόσο, αν παραμείνει πρώτος μετά και την 5η αγωνιστική, θα έχει μεγάλες ελπίδες, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.