ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: H ξεχωριστή φωτογράφιση του Νίκου Παππά

Ακόμη μια σπουδαία κίνηση από τον Νίκο Παππά, που φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης των προσπαθειών της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπουλος

Παναθηναϊκός: H ξεχωριστή φωτογράφιση του Νίκου Παππά

Δεν κρύβει την ευαισθησία του και την αγάπη του για τα ζωά ο Νίκος Παππάς.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που πάντοτε επιδείκνυε την αγάπη του για τους μικρούς τετράποδους φίλους, φωτογραφήθηκε μαζί με σκυλάκια τα οποία φιλοξενούνται στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ώστε να συνδράμει στην προσπάθεια προώθησης για την υιοθεσία των ζώων.

Μάλιστα μέσω του λογαριασμού της στο instagram η ΖΕΗ ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά για τη σπουδαία του κίνηση.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 216.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ευχαριστούμε πολύ τον @3pfamilia που στο πλαίσιο του zeil x friends ήρθε να φωτογραφηθεί με τα σκυλάκια μας, συνδράμοντας σημαντικά στην προσπάθεια προώθησης των ζώων που φιλοξενούμε στη ΖΕΗ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.