ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

H εικόνα του Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια

Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, εμφανίστηκε με μελανιές και επιδέσμους στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για το περιστατικό, αλλά και για την τραγωδία στα Τέμπη.

H εικόνα του Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια

Η εικόνα του Γιάνη Βαρουφάκη σοκάρει. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος του έσπασαν τη μύτη του σε έξι σημεία. Μάλιστα, τα μάτια του είναι πρησμένα και μελανιασμένα από τον άγριο ξυλοδαρμό. Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ευχαρίστησε το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», οι οποίοι τον περιέθαλψαν μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια «κάνοντας θαύματα», όπως είπε.

Σημείωσε πως η μύτη του έσπασε σε 6 σημεία και επανέλαβε ότι «εγώ ευτυχώς αναρρώνω, σε αντίθεση με τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών», εξηγώντας ότι δεν θέλει να εστιάσει στην προσωπική του περιπέτεια και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την τραγωδία των Τεμπών.

Ωστόσο, έσπευσε να τονίσει πως «καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις εύκολες κρίσεις και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», υποσχόμενος ότι θα τοποθετηθεί μετά από την έκδοση του σχετικού πορίσματος.

Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου
Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου 578.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περιέγραψε ότι μια ομάδα 6-7 ατόμων μπήκε στο κατάστημα όπου βρισκόταν με μεγάλη παρέα πολιτικών του φίλων και του επιτέθηκε φραστικά. Εκείνος για να αποφευχθεί μια σύρραξη μέσα στο κατάστημα, τους ακολούθησε έξω για να μιλήσουν κι εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές ενώ του καταλόγιζαν ότι ψήφισε μνημόνια.

Σχετικά με τον 17χρονο που συνελήφθη για το περιστατικό, είπε ότι είχε ρόλο τσιλιαδόρου και αρχηγός της ομάδας ήταν ένας νέος 25-27 ετών ο οποίος και άρχισε να τον χτυπά. Τέλος, ανέφερε ότι κατόπιν πιέσεων της γυναίκας του, Δανάης, θα αναγκαστεί να δεχθεί την αστυνομική συνοδεία που έχει δικαίωμα αν και δεν του είναι – όπως είπε – ούτε εύκολο, ούτε αρεστό.

Μετά από απαίτηση της συζύγου μου θα έχω μαζί τους αστυνομικούς μου»" /> Καλημέρα Ελλάδα»." />

Πηγή: newsit.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ