ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δίψα, πάθος και κίνητρο για πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό – Θα είναι το πιο μάγκικο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν… πως και πως τα playoffs και εξήγησε γιατί, αν έρθει το πρωτάθλημα, θα είναι το πιο μάγκικο της ιστορίας του!

Νικολογιάννης: «Δίψα, πάθος και κίνητρο για πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό - Θα είναι το πιο μάγκικο»

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους, προκειμένου να κατακτήσουν εν τέλει το φετινό πρωτάθλημα, είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν… πως και πως τα playoffs, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις τους. Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα για τον τίτλο και πολύ μεγάλο κίνητρο. Βλέπουν πραγματικά κάθε ματς σαν τελικό και τα 10 ξεχωριστά. Υπάρχει μεγάλο πάθος αλλά και πίστη ότι θα τα καταφέρουν και στο τέλος θα πάρουν ένα πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει και, για εμένα, θα είναι το μάγκικο της ιστορίας του, αφού θα το έχει πάρει απέναντι σε δυνατούς Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και προερχόμενος εκείνος από μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για το πρόγραμμα των «πράσινων» στα playoffs, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ένα πρόγραμμα που ξεκινάει πολύ δύσκολα αφού στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν τρία πολύ δυνατά εκτός έδρας ματς και τον Ολυμπιακό μέσα, αλλά αν είναι στην πρώτη θέση μετά από αυτές θα έχουν σοβαρές πιθανότητες για τον τίτλο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ενώ θα επιστρέψει ο Σένκεφελντ και θα είναι δίδυμο με τον Μάγκνουσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.