ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπερνάρ – Θεραπεία για Σάρλια και Σπόραρ

Με τον Μπερνάρ να συμμετέχει στην προπόνηση της Τρίτης (14/3) ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει των playoffs και της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Εκτός οι Σάρλια και Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπερνάρ - Θεραπεία για Σάρλια και Σπόραρ

Την πρώτη τους προπόνηση για αυτήν την εβδομάδα έκαναν το πρωί της Τρίτης (14/3) οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Σε αυτήν επέστρεψε ο Μπερνάρ μετά από απουσία 11 ημερών λόγω της επέμβασης που έκανε για τον κολικό νεφρού, ενώ εκτός έμειναν οι Ζβόνιμιρ Σάρλια και Άντραζ Σπόραρ που ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Αποφόρτιση για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι.

Το σχετικό δελτίο τύπου: “Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των play offs.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή έλαβε μέρος ο Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες. Αντίθετα, Σπόραρ και Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σπόραρ διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Σάρλια κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά.

Στην προπόνηση όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.