ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπερνάρ – Θεραπεία για Σάρλια και Σπόραρ

Με τον Μπερνάρ να συμμετέχει στην προπόνηση της Τρίτης (14/3) ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει των playoffs και της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Εκτός οι Σάρλια και Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μπερνάρ – Θεραπεία για Σάρλια και Σπόραρ

Την πρώτη τους προπόνηση για αυτήν την εβδομάδα έκαναν το πρωί της Τρίτης (14/3) οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Σε αυτήν επέστρεψε ο Μπερνάρ μετά από απουσία 11 ημερών λόγω της επέμβασης που έκανε για τον κολικό νεφρού, ενώ εκτός έμειναν οι Ζβόνιμιρ Σάρλια και Άντραζ Σπόραρ που ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Αποφόρτιση για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι.

Το σχετικό δελτίο τύπου: “Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των play offs.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 153.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή έλαβε μέρος ο Μπερνάρ για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες. Αντίθετα, Σπόραρ και Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σπόραρ διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Σάρλια κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά.

Στην προπόνηση όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.”

ΣΧΟΛΙΑ