ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκπομπές

Panathinaikos24 TV LIVE: «Τα ματς – προκλήσεις στα πλέι οφ – Εκεί θα κριθεί η κορυφή» (vid)

Τάσος Νικολογιάννης, Διονύσης Δεσύλλας ανέλυσαν τα δεδομένα μετά την κλήρωση των πλέι οφ ενώ στάθηκαν και στο που θα κριθεί ο τίτλος.

Panathinaikos24 TV LIVE: «Τα ματς - προκλήσεις στα πλέι οφ  - Εκεί θα κριθεί η κορυφή» (vid)

Οι Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Μανωλιουδάκης και Διονύσης Δεσύλλας μετέφεραν την πράσινη επικαιρότητα και αναλύουν τα πάντα γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Ο μίνι απολογισμός της κανονικής σεζόν, η πρωτιά στο πρωτάθλημα και η μάχη για τα πλέι οφ. Η προετοιμασία του τριφυλλιού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ανάλυση των παιχνιδιών των πλέι οφ και τα κομβικά παιχνίδια.

Δείτε ξανά την εκπομπή:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.