ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αν δε χάσει από ΑΕΚ και νικήσει τον Βόλο, θα έχει ξεκινήσει καλά ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τις δύο ευκαιρίες που δίνει στον Παναθηναϊκό το πρόγραμμα των playoffs και τόνισε ότι θα πάει… υποψιασμένος στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Νικολογιάννης: «Αν δε χάσει από ΑΕΚ και νικήσει τον Βόλο, θα έχει ξεκινήσει καλά ο Παναθηναϊκός»

Διπλή ανάγνωση μπορεί να γίνει στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα playoffs, που αν πάντως μείνει αήττητος στα δύο πρώτα του ματς θα έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μόλις έγινε χθες γνωστό το πρόγραμμα όλοι σκεφτήκαμε το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά και η συνέχεια έχει δύσκολα παιχνίδια. Είναι πως θα το δεις, αν το δεις από την αρνητική πλευρά θα πεις ότι μοιάζει πολύ δύσκολο. Από την άλλη παρουσιάζονται δύο ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό. Πρώτον, να πάει στην Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρει αποτέλεσμα και δεύτερον, εφόσον έχει πάρει ο Ολυμπιακός τα δικά του παιχνίδια, να τον κερδίσει στη Λεωφόρο και να ξαναπάρει μια απόσταση. Είναι πολύ σημαντικά τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια και αν ανταποκριθεί σε αυτά, παίρνοντας τα αποτελέσματα που πρέπει ώστε μαζί με νίκες στη Λεωφόρο να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, μετά θα έχει τον πρώτο λόγο. Αν δεν χάσει στην «OPAP Arena» και πάρει τη νίκη με τον Βόλο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει ξεκινήσει καλά», είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ