ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Γουίλιαμς-Ατομικό ο Αγραβάνης

Την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Γουίλιαμς-Ατομικό ο Αγραβάνης

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ με δύο προβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Γαλλία. Από την άλλη ο ο Ντέρικ Γουίλιαμς ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, είδε τις ενοχλήσεις του στο ισχίο να βελτιώνονται και πλέον κάνει… αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θ αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Γαλλία, μετά και την πρωινή προπόνηση όπου και θα κριθεί αν ο Γουίλιαμς θα βρίσκεται στην αποστολή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...