ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο επίθεση στον Ζοτς: «Να καταλάβει πως δεν είναι δική του η διοργάνωση»

Η διαιτησία, ο ρόλος του Ομπράντοβιτς και η μέθοδος της Παρτίζαν στον τρόπο που λειτουργεί σε διοικητικό επίπεδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ανακοίνωσης του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος τα βάζει με... όλους έπειτα από την ήττα του στη Λίγκα της Αδριατικής.

Απίστευτο επίθεση στον Ζοτς: «Να καταλάβει πως δεν είναι δική του η διοργάνωση»

H μεγάλη… μάχη του Βελιγραδίου βρήκε νικήτρια την Παρτίζαν στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ερυθρό Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα. Ο αγώνας εμπεριείχε τα πάντα. Ένσταση, μεγάλες μάχες, ακόμα και μπουνιές, καθώς με τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Λεσόρ επιτέθηκε στον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.