ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η επικύρωση βαθμολογίας και οι ώρες των play off

Μέσω τηλεδιάσκεψης η Stoiximan Super League αναμένεται την Τετάρτη (15/3) να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ θα προχωρήσει και στον ορισμό των ωρών που θα διεξαχθούν τα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η επικύρωση βαθμολογίας και οι ώρες των play off

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/3) το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος των δέκα αγωνιστικών των πλέι οφ, ωστόσο αυτό που δε γνωρίζει είναι οι ώρες και οι ημέρες που θα διεξαχθούν αυτά τα ματς.

Αύριο Τετάρτη (15/3) στις 15:10 η Stoiximan Super League, θα προχωρήσει αρχικά στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ενώ στη συνέχεια θα ορίσει αρχικά τις ημέρες και στη συνέχεια τις ώρες που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει το μαραθώνιο των πλέι οφ από την έδρα της ΑΕΚ.

Στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, πέρα από την επικύρωση που προαναφέραμε και τον προγραμματισμό των ωρών διεξαγωγής των αναμετρήσεων, θα συζητηθούν και άλλα θέματα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η θεματολογία που θα τεθεί προς συζήτηση

1/ Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23

2/ Ορισμός αγώνων Stoiximan Playoffs και Playouts (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

3/ Αιτήματα ΠΑΕ Βόλος κατά την από 28/2/2023 επιστολή της τελευταίας.

4/ Αίτημα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κατά την από 9/3/2023 επιστολή της τελευταίας.

5/ Προέγκριση Κανονισμού Στολών αγ. περιόδου 2023-24.

6/ Θέματα σε σχέση με τη διεξαγωγή των τελικών φάσεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League 1 Κ17 και Κ15

7/ Αίτημα προς την ΕΠΟ σε σχέση με οφειλές των ΠΑΕ μελών του συνεταιρισμού προς αυτήν κατά το άρθρο 73 του Κανονισμού Αδειοδότησης

8/ Θέματα σε σχέση με τον κεντρικό χορηγό του συνεταιρισμού προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

9/ Αίτημα συνεργάτη τήρησης στατιστικών στοιχείων.

10/ Ζήτημα απόδοσης ή μη από τις ΠΑΕ προς το συνεταιρισμό ποσοστού 7% εκ της οικονομικής ενίσχυσης από τα έσοδα φορολόγησης των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.

11/ Διάφορα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.