ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Βρήκε γκολ από 13 ποδοσφαιριστές – Πρώτοι σκόρερ οι Σπόραρ και Αϊτόρ (Vids)

Παναθηναϊκός: 13 ποδοσφαιριστές βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οδηγός ο Σπόραρ αλλά και ο άτυχος της σεζόν Αϊτόρ.

Παναθηναϊκός: Βρήκε γκολ από 13 ποδοσφαιριστές - Πρώτοι σκόρερ οι Σπόραρ και Αϊτόρ (Vids)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το φετινό μαραθώνιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς και με ρεκόρ 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτές τις 26 αγωνιστικές βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα 38 φορές, ενώ σε 12 περιπτώσεις «πληγώθηκε» η εστία τους.

Τα περισσότερα τέρματα (7) τα σημείωσαν στις αναμετρήσεις κόντρα στον Βόλο (5 στο Πανθεσσαλικό και 2 στο «Απ. Νικολαΐδης» ενώ σε ότι αφορά τα τέρματα που δέχθηκαν, αυτά ήταν 4 από τον ΠΑΟΚ (στην ήττα με 3-0 εντός έδρας και ένα στο «διπλό που πήραν στην Τούμπα).

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο επιθετικό κομμάτι, για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν 13 ποδοσφαιριστές, με τους Άντραζ Σπόραρ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα να πετυχαίνουν από 8. Πίσω τους είναι ο Παλάσιος με 6 και ο «χρυσός» σκόρερ Ιωαννίδης με 5.

Ενώ θα πρέπει να τονιστεί, πως βρήκαν δίχτυα και δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μεσούσης της σεζόν και αυτοί είναι οι Μαντσίνι και Κλεϊνχέισλερ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα 8 τέρματα ο Αϊτόρ Κανταλαιπέδρα να πέτυχε μέσα σε διάστημα δύο μηνών εκεί όπου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του «τριφυλλιού», καθώς στη συνέχεια στάθηκε άτυχος με το τραυματισμό του να το θέτει νοκ-άουτ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» σκόρερ

1. Άντραζ Σπόραρ 8

2. Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα 8

3. Σεμπάστιαν Παλάσιος 6

4. Φώτης Ιωαννίδης 5

5. Ντάνιελ Μαντσίνι 2

6. Μπέντζαμιν Βέρμπιτς 2.

7. Χουάνκαρ 1

8. Λάζλο Κλεϊνέισλερ 1

9. Χόρντουρ Μάγκνουσον 1

10. Φακούντο Σάντσες 1

11. Δημήτρης Κουρμπέλης 1

12. Άνταμ Τσέριν 1

13. Μπερνάρ 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.