ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Εύκολα την Ελευθερία Μοσχάτου και τώρα… Κύπελλο

Άνετη νίκη (69-48) της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, με το «τριφύλλι» να επικεντρώνεται στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί.

Παναθηναϊκός: Εύκολα την Ελευθερία Μοσχάτου και τώρα... Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Ελευθερίας Μοσχάτου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με 69-48 και να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινες» έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά την απουσία της Ριντ ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος και του Final-4 Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα (24-26/3).

Κορυφαία για το «τριφύλλι» ήταν η Χριστινάκη με 19 πόντους ενώ διψήφιες ήταν και οι Σωτηρίου (10π.) και Κάρτερ (14π.).

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το πρώτο λεπτό ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έλεγχε το παιχνίδι και με πολύ καλή επιθετική λειτουργία προηγήθηκε με 17-5 στο 5’. Με την ίδια διάθεση συνέχισαν οι «πράσινες» και έκλεισαν την περίοδο με +17 (27-10).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μειώθηκε η παραγωγικότητα του ΠΑΟ ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει μια διαφορά ασφαλείας +22 (34-12) μέχρι τα μισά της περιόδου. Η Ελευθερία Μοσχάτου έβγαλε αντίδραση και μέσα σε τρία λεπτά μείωσε σε 36-20, όμως οι αθλήτριες της Καπογιάννη «έκοψαν» την αντεπίθεση και πήγαν στα αποδυτήρια με +19 (40-21).

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο με το «τριφύλλι» να διατηρεί την καλή του απόδοση και τη διαφορά σε πολύ υψηλά επίπεδα (55-31). Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την κόουτς Καπογιάννη να ανοίγει το rotation και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές της.

Τα δεκάλεπτα: 27-10, 40-21, 55-31, 69-48.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ζιάκα 2, Κωτούλα 6 (2), Παυλοπούλου 4, Πότερ 6, Σωτηρίου 10 (2), Αλεξανδρή, Παλάσκα, Χριστινάκη 19 (2), Κάρτερ 14 (2), Θεοδωρομανωλάκη 2 και Χαιριστανίδου 6.

Ελευθερία Μοσχάτου (Σίμος): Καλογουέι 12, Στούπα 5 (1), Καρακασίδου 16 (1), Νάτσκου, Σταμάτη 13 (1), Μπρούερ, Ταμπάκου 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.