ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Super League: Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αίτημα για Elite διαιτητές στα Play Offs

Η διοίκηση της λίγκας προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας και την έγκριση των προγραμμάτων αγώνων, ενώ τονίστηκε εκ νέου το αίτημα για διαιτητές UEFA Elite σε όλα τα ματς των Play Offs.

Super League: Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αίτημα για Elite διαιτητές στα Play Offs

Το τυπικό μέρος της επικύρωσης βαθμολογίας και έγκρισης του αγωνιστικού προγράμματος για Play Offs και Play Out, ολοκληρώθηκε στο Δ.Σ. της Super League. Επίσης, επαναλήφθηκε ομόφωνα το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό Elite ξένων διαιτητών, προκειμένου να διευθύνουν όλες τις αναμετρήσεις των Play Offs.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League επικύρωσε τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγ. περιόδου 2022-23.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο ορισμός των αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (1η-4η αγ.) και Stoiximan Super League Playouts (1η-3η αγ.) αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 126.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ομόφωνα το Δ.Σ. επανέλαβε το θεσμικό αίτημα που έχει ήδη αποσταλεί επισήμως προς την ΕΠΟ από τη Δευτέρα 13/3/23, για τον ορισμό διαιτητών κατηγορίας “UEFA Elite”, σε όλους τους αγώνες των Stoiximan Super League Playoffs.

Κατά τη σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές καταστάσεις χρήσης “01/07/2021 – 30/06/2022” και επίσης ομόφωνα απαλλάχθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης “01/07/2021 – 30/06/2022”».

ΣΧΟΛΙΑ