ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή στις 21:30 η σέντρα στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Το πρόγραμμα των Play Off και Play Out (Pic)

Η Super League όρισε την Κυριακή (19/3) στις 21:30 το ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, για την πρεμιέρα των play offs.

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή στις 21:30 η σέντρα στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Το πρόγραμμα των Play Off και Play Out (Pic)

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 4 πρώτων αγωνιστικών των Play Off και των 3 πρώτων αγωνιστικών των Play Out. Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα γίνει την Κυριακή (19/3) στις 21:30.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει πάντα το ερωτηματικό, μιας και την ίδια μέρα για τις 19:15 είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Basket League στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, απομένει να δούμε τι θα συμβεί με ενδεχόμενη αλλαγή, καθώς και τις αντιδράσεις της ΕΛ.ΑΣ που είναι αντίθετη με τη διεξαγωγή των δύο σημαντικών αναμετρήσεων σε κοντινή ώρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα τις μέρες και ώρες των μεγάλων ντέρμπι των 4 πρώτων αγωνιστικών:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.