ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σπουδαία κίνηση: Ο Παναθηναϊκός εισέρχεται στον αθλητισμό νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων

Η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Σπουδαία κίνηση: Ο Παναθηναϊκός εισέρχεται στον αθλητισμό νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων

Αναλυτικά

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την σταδιακή είσοδο του στον αθλητισμό νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων.
Ο Σύλλογος Μεγάλος δείχνει συνεχώς την ανάπτυξη του σε όλους τους τομείς του αθλητισμού και έπειτα από την ένταξη του στις αθλητικές ομοσπονδίες ΑμεΑ, εντάσσεται σταδιακά και στην Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.Το «τριφύλλι» κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αναμένει την ένταξη του και επίσημα.

Η συγκεκριμένη Ομοσπονδία καλλιεργεί τα εξής αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, ποδηλασία και μπόουλινγκ.

Στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία υπάρχουν ακόμα επτά σωματεία (Δρομέας, Διαγόρας, Φοίνικας, Λαπίθες, Λέοντες Πειραιά, Τάλως και Άτλαντας.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για όσους-ες μεταμοσχευμένους και νεφροπαθείς  ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη νέα προσπάθεια του Συλλόγου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εξής τρόπους:

-Να στείλουν μήνμυμα στη σελίδα fb των τμημάτων ΑμεΑ

https://www.facebook.com/paoamea.gr

-Να στείλουν Mail στο [email protected]

-Να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά 6942892588

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.