ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε κι άλλες νίκες»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Αστρομπάλ στη συνέντευξη Τύπου.

Σερέλης: «Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε κι άλλες νίκες»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Αστρομπάλ.

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε καλά στην επίθεση. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ γυρίσαμε καλά τη μπάλα και διαβάσαμε την άμυνα της Βιλερμπάν. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα με πικ εν ρολ, το βελτιώσαμε όμως στην τρίτη περίοδο. Αξίζαμε τη νίκη. Ήταν σημαντική νίκη γιατί τώρα έεχουμε δύο σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και έχουμε ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακο μπροστά μας. Αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...