ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίμτσακ: «Δίνουμε μάχη με τον γρίφο των δύο ρόστερ, θα δούμε την Παρασκευή για Πονίτκα»

Ο Βασίλης Σίμτσακ αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε δεύτερη διαδοχική νίκη στην Ευρωλίγκα και στάθηκε στην κατάσταση του Ματέους Πονίτκα.

Σίμτσακ: «Δίνουμε μάχη με τον γρίφο των δύο ρόστερ, θα δούμε την Παρασκευή για Πονίτκα»

Ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη είπε στην κάμερα της NOVA: «Είχαμε ομαδικότητα στην επίθεση, η συγκέντρωση και η θέληση στην άμυνα. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, στα υπόλοιπα δεκάλεπτα ελέγξαμε το παιχνίδι εκτός από κάποια λάθη στα τελευταία δύο λεπτά.

Ο Μπέικον είναι παίκτης με αστείρευτο ταλέντο. Μέσα από την ομαδικότητα πρέπει να δείχνει τις ικανότητές του. Μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, συμμετέχει πολύ ενεργά στην άμυνα και την επίθεση. Ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο.

Εχει δύο ρόστερ η ομάδα, άλλο στην Ελλάδα, άλλο στην Ευρώπη. Η μάχη που δίνουμε είναι να βρούμε λύση σε αυτόν τον γρίφο».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πονίτκα: «Είναι αρκετά πρησμένο το πόδι του. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι αύριο. Ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.