ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Mίμης Παπαϊωάννου: Σήμερα η κηδεία του

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου

Mίμης Παπαϊωάννου: Σήμερα η κηδεία του

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Μίμη Παπαϊωάννου.

Η σορός τους θα έχει τεθεί από τις 9 το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, ενώ στις 16:30 θα ακολουθήσει η ταφή στις Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το πρωί αναμένεται πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για να πει στο τελευταίο «αντίο» σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στα ελληνικά γήπεδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.