ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίσημο: Αυξήθηκε στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Αύξηση 9,4% στον κατώτατο μισθό ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσημο: Αυξήθηκε στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως ο κατώτατος μισθός διαμορφώνεται πλέον στα 780 ευρώ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως η κυβέρνηση προχωρά στην 3η διαδοχική αύξηση από 1η Απριλίου.

Η νέα αύξηση θα συμπαρασύρει τα επιδόματα ανεργίας και όλες τις παροχές που συνδέονται με τον κατώτατο μισθό

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν έχω αυταπάτες ξέρω ότι στη χώρα μας οι αμοιβές είναι ακόμα χαμηλές και η νέα αύξηση προφανώς και δεν λύνει το πρόβλημα. Προσφέρει σημαντική ανακούφιση. Το τελικό ποσό που συμφωνήθηκε είναι στο ανώτατο όριο των δυνατοτήτων μας αλλά είναι εντός των δημοσιονομικών Ορίων. Τώρα είναι η ώρα να στηριχθουν οι εργαζόμενοι με μια γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού γιατί το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να το καρπώνονται όλοι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.