ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο γιος του Πογιέτ σταμάτησε το ποδόσφαιρο, έγινε bodybuilder και είναι σε beast mode με τα γαλανόλευκα (vid)

Από τότε που εγκατέλειψε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 23 του, ο Ντιέγκο Πογιέτ έχει μεταμορφώσει πλήρως το σώμα του και σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του, στην εθνική Ελλάδας.

Ο γιος του Πογιέτ σταμάτησε το ποδόσφαιρο, έγινε bodybuilder και είναι σε beast mode με τα γαλανόλευκα (vid)

Ο γιος του Γκουστάβο Πογιέτ, Ντιέγκο Πογιέτ εμφανίστηκε στην ποδοσφαιρική σκηνή σε ηλικία 19 ετών. Πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο για την Τσάρλτον, με την οποία κατέγραψε 23 εμφανίσεις. Ωστόσο, το 2014, επέλεξε να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.