ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το χειροκρότημα του κόσμου και η ανταπόδοση από τους παίκτες στο «Αστρομπάλ» (Vid)

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Αστρομπάλ" και τη νίκη επί της Βιλερμπάν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, χειροκρότησαν την ομάδα, με τους παίκτες να ανταποδίδουν.

Παναθηναϊκός: Το χειροκρότημα του κόσμου και η ανταπόδοση από τους παίκτες στο «Αστρομπάλ» (Vid)

Την στήριξη τους για ακόμη μια φορά στον Παναθηναϊκό έδειξαν οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο “Αστρομπάλ” για το ματς με τη Βιλερμπάν.

Μετά το τέλος του ματς της Λυών, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, χειροκρότησε θερμά τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη για την πολύ καλή εμφάνιση και το “διπλό”, ενώ κατά την αναχώρηση τους για τα αποδυτήρια, ο Πάρις Λι, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Δείτε τα βίντεο:

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.