ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Να σκοράρει πρώτος σε ντέρμπι και να είναι κυριαρχικός ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ για να πάρει αποτέλεσμα και μίλησε για τους τρεις υποψήφιους μιας θέσης στην 11άδα.

Νικολογιάννης: «Να σκοράρει πρώτος σε ντέρμπι και να είναι κυριαρχικός ο Παναθηναϊκός»

Την… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας τα στοιχεία που θα πρέπει να δείξει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ο Σάρλια πονάει, είναι εκτός με ΑΕΚ και θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή. Ο Σπόραρ είναι καλύτερα, οριακά πιστεύω ότι θα προλάβει να είναι στην αποστολή και να βοηθήσει αν χρειαστεί από τον πάγκο. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει ο Παναθηναϊκός να είναι κυριαρχικός, να δημιουργήσει ευκαιρίες, που δεν το έκανε στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στην “OPAP Arena” με εξαίρεση μια ευκαιρία του Μπερνάρ και το δοκάρι του Ιωαννίδη, Όπως και δεν δέχτηκε βέβαια, πλην του γκολ, με εξαίρεση το πέναλτι στο τέλος. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να σκοράρει πρώτος σε ένα ντέρμπι και να περιορίσει τους κινδύνους, ο αντίπαλος θα πιέσει πάρα πολύ, το ξέρουν αυτό στην ομάδα και θα πρέπει να αντιπαρατάξουν δύναμη στην δύναμη. Να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δουν το παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα είναι πιο προσεκτική», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για την αρχική 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι θα την αποτελούν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μαντσίνι, Παλάσιος, Ιωαννίδης και ένας εκ των Μπερνάρ, Τσέριν ή Κλεϊνχέισλερ, με φαβορί κάποιον από τους δύο πρώτους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νιικολογιάννης επισήμανε ότι ρόλο για την τελική απόφαση του Γιοβάνοβιτς θα παίξει η εμπειρία που έχουν από τέτοια ματς οι τρεις υποψήφιοι για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Ενώ θύμισε το περσινό παιχνίδι των «πράσινων» με την «Ένωση» και την τότε περιρέουσα ατμόσφαιρα, που δεν συνδυάστηκε με το τελικό αποτέλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.