ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Σπόραρ- Έμφαση στα τελειώματα

Με τον Άντραζ Σπόραρ να βγάζει μέρος της πρωινής προπόνησης και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Σπόραρ- Έμφαση στα τελειώματα

Την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας των playoff και το ντέρμπι με την ΑΕΚ συνέχισε με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (17/3).

Ο Άντραζ Σπόραρ, κατάφερε να βγάλει μέρος του προγράμματος με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας να αναμένεται να κριθεί αύριο (18/3) μετά και την τελευταία προπόνηση, ενώ ο Ζβόνιμιρ Σάρλια που δύσκολα θα είναι στην αποστολή, ακολούθησε πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπoυ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με fun games και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σπόραρ, ενώ ο Σάρλια έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.