ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Όλα για το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πάθος και πίστη για τη νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Όλα για το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι με την Ένωση βρίσκεται στην τελική της ευθεία με τους πράσινους να έχουν δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες έχοντας έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής. Με αυτή τη νοοτροπία προετοιμάζονται άπαντες στην ομάδα ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ και έτσι θα παραταχθούν την Κυριακή στο γήπεδο.

Ολοι γνωρίζουν ότι σε μια ενδεχόμενη νίκη ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα σημαντικό βαθμολογικό και ψυχολογικό βήμα ενόψει της συνέχειας. Ο στόχος, λοιπόν, είναι ένας: Η κατάκτηση των τριών βαθμών με την ομάδα να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και την αρχή να γίνεται με την ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στα χαφ οι σίγουροι είναι οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και μια θέση διεκδικούν οι Μπερνάρ και Τσέριν. Στα άκρα θα βρεθούν οι Μαντσίνι, Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.