ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα χρήματα που στοίχισε κάθε βαθμός στις ομάδες της Super League – Τι έδειξε η αναλογία για Παναθηναϊκό και τους υπόλοιπους

Θέση... μάχης ενόψει playoffs/playouts έχουν πάρει οι ομάδες της Stoiximan Super League.

Τα χρήματα που στοίχισε κάθε βαθμός στις ομάδες της Super League - Τι έδειξε η αναλογία για Παναθηναϊκό και τους υπόλοιπους

«Ένας αθλητής δεν μπορεί να τρέχει με χρήματα στις τσέπες του. Πρέπει να τρέχει με ελπίδα στην καρδιά του και όνειρα στο μυαλό του». Τάδε έφη ο Εμίλ Ζάτοπεκ, Τσέχος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στίβου, θρύλος στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Κάτι ανάλογο ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Ιδίως τα τελευταία χρόνια που το άθλημα, ίσως να έχει χάσει το ρομαντισμό των παλιών ετών λόγω των υψηλών και πλουσιοπάροχων συμβολαίων, αλλά η πλειονότητα στο τέλος της μέρας συμφωνεί στο ότι δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.