ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσημο: Διάστρεμμα ποδοκνημικής ο Πονίτκα και εκτός «αιώνιου» ντέρμπι

Ο Ματέους Πονίτκα θα μείνει εκτός ντέρμπι, όπως επιβεβαιώθηκε και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη.

Επίσημο: Διάστρεμμα ποδοκνημικής ο Πονίτκα και εκτός «αιώνιου» ντέρμπι

Ο Ματέους Πονίτκα θα απουσιάζει από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθη, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους αρχικούς φόβους των «πρασίνων».

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πονίτκα μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Βιλερμπάν έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, με τον Πολωνό άσο να τίθεται «off» για το ματς της Κυριακής (19/3) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αυτό που μένει να διευκρινιστεί, είναι το ακριβές χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις, καθώς όπως ανέφεραν οι «πράσινοι», η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 21.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.