ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β΄ με τη Νίκη Βόλου

Ο Παναθηναϊκός Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου.

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β΄ με τη Νίκη Βόλου

Ο Παναθηναϊκός Β ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Νίκη Βόλου, στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, σε ένα ματς που μπορούσε να το κερδίσει, τελικά.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά, πήραν την κατοχή από το ξεκίνημα και είδαν μόλις στο 3’ τον Αναστασίου να γυρίζει επικίνδυνα την μπάλα από αριστερά, αλλά τον Γαβριηλίδη να πλασάρει άστοχα μέσα από την μικρή περιοχή.

Με το Τριφύλλι να ψάχνει την αντεπίθεση και να απειλεί τρία λεπτά μετά, όταν ο Ταβάρες έκανε μια ατομική ενέργεια, σούταρε από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάγιτς. Η Νίκη Βόλου συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς όμως να δημιουργήσει φάση στα καρέ του Μαργκόνο, αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β έκλειναν σωστά τους χώρους.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 21’, από γύρισμα του Μιράντα από αριστερά, ο Σιαφά σούταρε με την μια μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σιδεράς του έβαλε την κόντρα. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Ταβάρες να «απαντήσει», ωστόσο ο Μπάγιτς μπλόκαρε το σουτ του. Με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Σιαφά στο 26’ να περνάει και αυτή άουτ. Ακολούθησε ένα άστοχο σουτ του Κρητικού, στο 32ο λεπτό, ενώ ο Παναθηναϊκός Β κατέγραψε την τελευταία τελική του πρώτου ημιχρόνου, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουρτάδο στο 45’ που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μπάγιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εξίσου καλό ρυθμό, με τους Πράσινους να απειλούν από νέο «στημένο» και την εκτέλεση φάουλ του Σιδερά στο 53’, που πέρασε όμως άουτ. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η ομάδα της Μαγνησίας πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε για το 1-0. Έχοντας διπλή ευκαιρία στο 61’, αρχικά με το σουτ του Γαβριηλίδη, που βρήκε στο πρόσωπο του Προδρομίτη και πέρασε κόρνερ. Για να έρθει το δυνατό σουτ του Κάσσου στην εξέλιξη της φάσης το οποίο έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Μαργκόνο.

Στη συνέχεια υπήρξαν εκατέρωθεν αλλαγές από τους δύο προπονητές, με τον Παναθηναϊκό Β να έχει την πιο κλασική ευκαιρία για γκολ, στο 74ο λεπτό. Όταν ο Σερπέζης έκλεψε την μπάλα, έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά πλάσαρε άστοχα στο τετ α τετ με τον Μπάγιτς. Ο Ολαϊσόλα έκανε την ατομική ενέργεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, όμως πλάσαρε άστοχα, στο 80’. Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιράντα έξι λεπτά αργότερα να περνάει άουτ.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (67’ Ολαϊσόλα), Γαβριηλίδης, Κρητικός, Μιράντα, Σιαφά (72’ Ροχάνο).

Παναθηναϊκός Β: Mαργκόνο, Κρυπαράκος (70’ Τερεζίου), Προδρομίτης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Σερπέζης, Καραμπάς (70’ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Ταβάρες (87’ Αντωνίου), Κυριόπουλος (46’ Τουρκοχωρίτης), Μπιλάλ (66’ Αγκοστίνιο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...